ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ

Γνωρίζουμε πως η βάπτιση του παιδιού σας ή ο γάμος σας είναι μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για εσάς. Ακόμη γνωρίζουμε πως η σωστή φιλοξενία της δεξίωσής σας απαιτεί υπευθυνότητα. Για τους λόγους αυτούς έχουμε σαν στόχο να συμβάλουμε και εμείς απο την πλευρά μας, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, έτσι ώστε στο βιβλίο των αναμνήσεών σας, να είναι αυτή η μέρα για εσάς, πραγματικά ξεχωριστή, γεμάτη μοναδικές και υπέροχες στιγμές.
Στην αίθουσα δεξιώσεων »ΑΒΑΚΙΟΝ» μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις  έως 270 άτομα (καθήμενους) καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, χωρίς κανένα περιορισμό ωραρίου. Έχετε επίσης την δυνατότητα να επιλέξετε αν η δεξίωσή σας θα διεξαχθεί με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας ή με Dj και πάντοτε με μουσικές επιλογές που θα ανταποκρίνονται στις δικές σας επιθυμίες.
Μπορείτε να ανατρέξετε στην κατηγορία »ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ» για να βρείτε πληροφορίες σχετικές με το φαγητό ή το ποτό της δεξίωσής σας, καθώς και στην κατηγορία »ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» για να δείτε όλες τις έξτρα δυνατότητες που μπορούμε να σάς παρέχουμε για μια πραγματικά ξεχωριστή δεξίωση.