ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για την ιδανική διεξαγωγή της εκδήλωσής σας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια σειρά από εξτρά υπηρεσίες, που να ανταποκρίνονται στις δικές σας επιθυμίες και προσδοκίες όσο υψηλές και αν είναι.

Διακόσμηση Χώρου – Θεματικές Εκδηλώσεις – Ανθοστολισμοί – Μπαλόνια.
Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τον τρόπο που θα είναι διακοσμημένος ο χώρος κατά την διάρκεια της δεξίωσής σας πάντα σε συνεργασία με τους διακοσμητές μας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα οποιοδήποτε θέμα σαν κεντρικό σημείο αναφοράς γύρω από το οποίο θα στηθεί το ιδανικό σκηνικό, που θα ικανοποιήσει τις δικές σας απαιτήσεις. Εσείς απλά πείτε μας πως το έχετε φανταστεί και οι διακοσμητές μας θα το υλοποιήσουν.

Μετακίνηση – Μεταφορά.
Σας παρέχουμε την δυνατότητα της μετακίνησης από έναν οποιονδήποτε χώρο, επιλογής σας, οποιουδήποτε αριθμού ατόμων, στον χώρο μας, όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωσή σας και η επιστροφή τους στην αρχική τοποθεσία. Η μεταφορά αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων με πολυτελές ΙΧ., μίνι βαν ή πούλμαν.

• Φωτογράφηση – Βιντεοσκόπηση.
Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσής σας.

Οπτικοακουστική Υποστήριξη (Εικόνα, Ήχος, Φωτισμός).
Όποιες και αν είναι οι ανάγκες τις εκδήλωσης σας σε εικόνα, ήχο ή φωτισμό είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας με εταιρίες που αναλαμβάνουν την διεξαγωγή μεγάλων και απαιτητικών event.

Προσκλήσεις  –  Μπομπονιέρες.
Είμαστε σε θέση εμείς και οι συνεργάτες μας να δημιουργήσουμε για εσάς βάση των δικών σας επιθυμιών ιδιαίτερα και ξεχωριστά προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

• Animater – Street Performance – Κλόουν – Ξυλοπόδαρα – Ζογκλέρ – Χορευτές / Χορεύτριες (Freestyle, Oriental, Brazilian Dancers) – Ταχυδακτυλουργούς – Εναέριοι Ακροβάτες – Ακροβάτες Εδάφους – Face & Body Painting.
Μπορούμε να σας παρέχουμε βάση των αναγκών της εκδήλωσής σας όποιον από τους παραπάνω διασκεδαστές ή ψυχαγωγούς επιθυμείτε.

• Τραγουδιστές -Ορχήστρες – DJ.
Βρισκόμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε δική σας ιδιαίτερη επιθυμία σχετική με κάποιον καλλιτέχνη, ορχήστρα ή dj που θα θέλατε να παρευρεθεί στην εκδήλωσή σας και να την καλύψει καλλιτεχνικά.

• Φουσκωτά Παιδικά Παιχνίδια – Φύλαξη Παιδιών από Παιδαγωγούς.
Κατόπιν δική σας επιθυμίας μπορούμε να σας παρέχουμε παιδικά παιχνίδια και παιδαγωγούς (για την υπεύθυνη φύλαξη των παιδιών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο) που θα πλαισιώσουν το παιδικό πάρτυ, την βάπτιση του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση κατά την οποία θα παρευρεθούν παιδιά.