ΦΑΓΗΤΟ – ΠΟΤΟ

Στην αίθουσα δεξιώσεων »ΑΒΑΚΙΟΝ» έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις έως 270 ατόμων καθήμενους, ενώ ο αριθμός αυτος αυξάνεται κατά πολύ στην περίπτωση που η εκδήλωση δεν απαιτεί τραπεζοκαθίσματα. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σερβιριστό μενού, μπουφέ ή μόνο ποτό.

Σε σχέση με το φαγητό, οι έμπειροι σεφ μας είναι σε θέση και πάντα σε συνεργασία με εσάς, να υλοποιήσουν οποιοδήποτε μενού επιθυμείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα επιλογών που περιλαμβάνει κρεατικά, θαλασσινά, ζυμαρικά και πολλά άλλα με συνταγές από την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, μέχρι και πιο ιδιαίτερες και εξωτικές γεύσεις.

Σε σχέση με το γλυκό, εμείς, σε συνεργασία με επιλεγμένους Pastry Chef, σας παρέχουμε την δυνατότητα νε εμπλουτίσετε το μενού σας με ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες (cakes, cup cakes, τούρτες γάμου, σιροπιαστά και πολλά άλλα) προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις δική σας δεξίωσης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ξεχωριστή πινελιά στο επιδόρπιο της εκδήλωσής σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να συνδυάσετε κάποια εκδήλωση σας (για παράδειγμα μια εταιρική εκδήλωση) με ένα ξεχωριστό cake party.

Τέλος, σε συνεργασία με κορυφαίους στο είδος τους επαγγελματίες bartenders (βραβευμένους σε πολλούς διαγωνισμούς εντός αλλά και εκτός συνόρων), είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε βάση των δικών σας επιθυμιών, μια cocktail list που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσης, δίνοντας στους καλεσμένους σας μια διαφορετική γευστική νότα απόλαυσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε περαιτέρω και να κανονίσουμε να σας προσφέρουμε μια γευστική δοκιμή.